Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Krabbefestival på Lemvig Havn aflyst på grund af corona i år

 

På grund af risiko for smitte med corona er Krabbefestivalen aflyst i 2020
Kom med til festivalen i 2021 og smag på krabber, fisk og andre skaldyr plus mange andre lækkerier fra egnen, som lokale producenter tilbyder masser af smagsprøver på. Se dygtige kokke arbejde og diske op med deres bedste opskrifter for lokale madprodukter.

Læs  mere på krabbefestival.dk og www.facebook.com/krabbefestival

Lemvig Havn er året rundt en oplevelse i sig selv

På vores havn finder du legeplads og krabbefisker-net, udsigtsbænke og hyggekroge, grill-steder og glughuller med udsigt til vigen plus flere gode spisesteder.
Både i byen og på havnen er der små og store events og aktiviteter hele sommeren.

visitvestjylland.dk kan du læse om dem alle.

 

Et besøg i Lemvig er en rejse i natur, kultur og historie. Vejene snor sig i hårnålesving ned mod havnen, som måske er Danmarks smukkeste.

På Østhavnen ligger en stor pontonbro og en skateparken med et udfordrende snakerun. Parken fører ud i en basketbane med practice rails.

På vest-siden af havnen ligger Museet for Religiøs Kunst på en af Lemvigs mange smukt beliggende grunde. Også golfbanen, Lemvig Sø, Lemvig Museum, Lemvig Bowling (på havnen!) og bakkerne rundt om byen er et besøg værd. Med ialt 2059 trappetrin på de offentlige stier i Lemvig, kan du mange steder få et fantastisk syn ud over området.