Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

 

Krabbefestival på Lemvig Havn fredag den 11. og lørdag den 12. september 2020

 

Kom og smag på krabber, fisk og andre skaldyr plus mange andre lækkerier fra egnen, som lokale producenter  tilbyder masser af smagsprøver på.

Krabbefestivalen så dagens lys i 2017 og har siden været et årligt eldorado for ganen. I 2020 gentager vi succesen.

Se dygtige kokke arbejde og diske op med deres bedste opskrifter for lokale madprodukter:

Fisk og skaldyr fra Vesterhavet og Limfjorden.
Vesterhavsokse, hjort fra Klosterheden, ravost fra Thise og mange andre lokale specialiteter fra landjorden.

"Slå kloen i den gode smag" sammen med lokale lemvigere og glade gæster.

Læs  mere på krabbefestival.dk og www.facebook.com/krabbefestival

 

 

 

Et besøg i Lemvig er en rejse i natur, kultur og historie. Her er bakker, sø, skov og fjord helt tæt på. Vejene snor sig i hårnålesving ned mod havnen, som måske er Danmarks smukkeste.

 

 

I og på havnen er der lystbåde og fiskekuttere, en fiskehandler, butikker og en restaurant. Midt på havnen kan du gå op ad den fine gågade og shoppe i gamle, traditionelle butiksbygninger eller moderne handelshuse.

Lemvig havn er fuld af liv, Her er legeplads for store og små, masser af udsigtsbænke, hyggekroge, krabbefisker-net, grill-sted, bagagerumsmarked og underholdning hele sommeren. På visitlemvig.dk finder du informationer om arrangementer og events.

På Østhavnen ligger en stor pontonbro og skaterparken med et udfordrende snakerun. Parken fører ud i en basketbane med practice rails.

 

 

 

 

På vest-siden af havnen ligger Museet for Religiøs Kunst. Her kan du opleve udstillinger på en af Lemvigs smukkest beliggende grunde ved Limfjorden. Bag museet løfter tæt bevoksede skrænter sig og beskytter mod vestenvinden, og foran museet ligger fjorden med indsejlingen til Lemvig Havn.

Også golfbanen, Lemvig Sø og bakkerne rundt om byen er et besøg værd. Med 2059 trappetrin på de offentlige stier i Lemvig, kan du mange steder få et fantastisk syn ud over området.