Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

 

Krabbefestival på Lemvig Havn den 14. og 15. september

 

Kom og smag på krabber og andre skaldyr. Og kom og smag på andre lækkerier fra egnen, som lokale producenter viser frem på havnen i Lemvig.

Det bliver et eldorado for ganen. Dygtige kokke står i køkkenet og disker op med deres bedste opskrifter for lokale madprodukter. 

Fisk og skaldyr kommer fra Vesterhavet og Limfjorden. Fra land kommer menuer med Vesterhavsoksen, hjort fra Klosterheden, ravost fra Thise og is med lokale frugter og krydderier.

Så "Slå kloen i den gode smag".

Læs meget mere om den unikke oplevelse på krabbefestival.dk og www.facebook.com/krabbefestival

 

 

 

Et besøg i Lemvig er en rejse i natur, kultur og historie. Lemvig by er smuk. Byen spiller på alle sanser. Her er bakker, sø, skov, fjord, og unikke hårnålesving ned mod havnen.

Byens attraktive oplevelseshavn er et trækplaster.

 

I og på havnen er der lystbåde og fiskekuttere, en fiskehandler, butikker og en restaurant. Midt på havnen kan du gå op ad den fine gågade og shoppe i gamle traditionelle butiksbygninger eller moderne handelshuse.

Havnen er fuld af liv, aktivitet, bagagerumsmarked og underholdning hele sommeren. På visitlemvig.dk kan man finde informationer om arrangementer og events på havnen.

Mod øst er for de unge en ny form for skatepark en spændende og krævende oplevelse med et udfordrende snakerun. Parken fører ud i en basketbane med practice rails og ledges rundt om.

 

 

Mod vest kan man få en spændende kunstnerisk oplevelse på Museet for Religiøs Kunst. Her kan man opleve udstillinger på en af Lemvigs smukkest beliggende grunde ved Limfjorden. Bag museet løfter de tæt bevoksede skrænter sig, der beskytter mod vestenvinden, og foran museet ligger fjorden med indsejlingen til Lemvig Havn.

Også golfbanen, bakkerne og Lemvig Sø er et besøg værd. Faktisk findes der 2059 trappetrin på de offentlige stier i Lemvig, men så får man også et fantastisk syn ud over området.